Een paar maanden stilte


Hallo lieve mensen,

Hierbij een korte dienstmededeling. Momenteel ben ik gestopt met mijn werkzaamheden voor Platform voor Seksualiteit. Dat houdt in dat er de komende maanden geen podcast uit zal komen, dat ik geen workshops en cursussen geef en dat ik geen coaching doe en ook geen inloopspreekuren bij Savannah Bay.

Het gaat momenteel niet zo goed met me, ik heb last van depressieve klachten en oververmoeidheid. Dat is iets wat vaker in mijn leven voorkomt, alleen is het nu zodanig sterk dat ik besloten heb om tijd te maken voor bijkomen en herijken. Ik vind het heel jammer en ook spannend. Ik weet niet wat de komende maanden gaan brengen en wat er zal zijn als ik de draad weer oppak. Maar ik weet wel dat het nu de juiste beslissing is. 

Volgende week komt de laatste podcast uit, een gesprek over vertragen en self-care, met niemand minder dan Meg-John Barker. Ik had me geen betere laatste gast kunnen wensen. Ik de afgelopen jaren veel geleerd van het werk van Meg-John, over seksualiteit, over mindfulness en over het niet weglopen van moeilijke gevoelens. En die is de perfecte persoon om over deze onderwerpen te praten. 

Voor nu, superveel dank voor jullie support en fijne aanwezigheid! Tot over een paar maanden!
Lieve groet,
Marije 

You may also like

MARIJE JANSSEN

Seksualiteit en intimiteit zijn voor velen van ons fundamentele onderdelen van ons leven. Ik ben gepassioneerd om mensen tools te bieden waarmee ze hun eigen seksualiteit en intimiteit vol overgave kunnen beleven.

In mijn werk ben ik LGBTQ+ en kink bewust.

Blijf op de hoogte