Dusk! TV Hotcasts – alles over porna, seks en vrouwen


In 2013 heb ik voor het digitale pornakanaal Dusk! een reeks podcasts gemaakt, of beter gezegd: Hotcasts.

Over alles wat met porna (de term die Dusk! gebruikt voor opwindende films voor vrouwen) en seksualiteit te maken heeft. Van kinky seks tot sextoys, alles komt voorbij. Ik interview filmmakers, sexperts en praat uitgebreid met het Duskpanel over wat zij leuk en lekker vinden.
Voor diegenen die nog niet bekend zijn met het fenomeen podcast: een podcast kan je zien als een online radioshow gericht op een specifiek onderwerp. Heel erg leuk, als je gaat zoeken kom je altijd wel iets tegen wat je interesseert. Je kan het zo gek niet bedenken.

In Nederland worden nog nauwelijks podcasts gemaakt over seksualiteit, het is dus met recht een primeur te noemen, die Dusk! Hotcast.

De eerste drie afleveringen zijn gratis en voor niets te luisteren via Soundcloud!

 

Aflevering 1 – Wat is porna?
Wat is porna, en wat is er zo anders aan dan gewone porno? Dat is het onderwerp van deze eerste aflevering van de Dusk! HotCast. In deze podcast gesprek met filmmaakster Jennifer Lyon Bell over haar werk, vertellen de vrouwen achter Dusk! waarom ze doen wat ze doen, een sekstip van seksuoloog Ceryl Janssen en de recensie van Cabaret Desire door Erika Lust.

Aflevering 2 – Porna kijken met je partner
Lustvol maakt porna voor koppels, Marije Janssen praat met de oprichter en filmmaker Rozemarije over de schoonheid van seks en werken met echte koppels. Vijf Duskpanelleden vertellen aan de Dusk! keukentafel wat zij wel en niet leuk vinden aan erotica kijken met je geliefde. Ook deze maand geeft seksuoloog Ceryl Janssen weer tips over hoe je je partner kan prikkelen samen met jou een spannende film op te zetten. Zoals altijd recenseert Marije een film uit de Dusk! collectie, deze keer zijn dat drie titels van Lustvol.

Aflevering 3 – Plezier in je eentje
Marije Janssen praat in deze derde podcast met filmmaker Justin Ribeiro Dos Santos van JoyBear. Ook komt Rianne van seksspeeltjesmerk Rianne S’ aan het woord. Vijf Duskpanelleden vertellen aan de Dusk! keukentafel over wat ‘plezier in je eentje’ voor hen betekent. Tot slot recenseert Marije de Joybear-film The Pleasure Professionals.

Aflevering 4 – Gluren bij de buren
In deze vierde aflevering vertelt filmmaakster Petra Joy de schoonheid van echte seks op beeld. Met de Dusk panelleden praat presentator Marije Janssen over de aantrekkingskracht van reality seks en hoe is het is om zelf voor de camera te staan. Verder natuurlijk weer een goed advies van seksuologe Astrid Kremers en deze keer een recensie van de Stutentausch serie, amateur seks van onze buren.

Aflevering 5 – Kinky Seks
Kinky seks, als je de media moet geloven is het de nieuwe hype binnen seksland. In deze Hotcast ondervraagt Marije Janssen de jonge Nederlandse filmmaakster Saskia Quax over haar bijzondere film Jumpcut. Tijdens het rondetafelgesprek bespreken de duskdames verschillende kinky filmpjes, hot or not? Ook seksuologe Astrid Kremers is weer van de partij met nuttige tips.

Aflevering 6 – Sexy Leren
Wat kan je allemaal nog leren op seksgebied? Nog heel veel, dat merk je wel als je deze podcast beluistert! Van vrouwelijke sensualiteit tot orale seks, alles komt voorbij. Marije praat deze maand met sexpert en docent van de ‘Strip je vrij!’ workshops Marielle Kleynjan over hoe haar favoriete pornafilm eruit zou moeten zien. En ze vertelt welke boeken en websites haar inspireren. Het Duskpanel is openhartig over wat zij graag nog zouden willen leren. Natuurlijk komt ook seksuologe Astrid Kremers weer voorbij met een goede tip.

You may also like

MARIJE JANSSEN

Seksualiteit en intimiteit zijn voor velen van ons fundamentele onderdelen van ons leven. Ik ben gepassioneerd om mensen tools te bieden waarmee ze hun eigen seksualiteit en intimiteit vol overgave kunnen beleven.

In mijn werk ben ik LGBTQ+ en kink bewust.

Blijf op de hoogte