Sessies


Er zijn af en toe momenten of zelfs periodes in je leven dat je seksueel vastloopt. Dat het opeens niet meer zo soepel gaat als dat het ging. Soms weet je precies wat er mis is, maar ontbreekt het nog aan tools om er iets aan te doen. In andere situaties is het je compleet onduidelijk wat er speelt, maar wel DAT er iets speelt op het vlak van intimiteit. Of je blijft ronddraaien in patronen waar je niet uit kunt komen. Op dat soort moment is het prettig om met iemand te praten die je kan helpen inzicht te krijgen, die je kan begeleiden in je ontwikkeling. Eenmalig of over een langere periode.

In de afgelopen jaren heb ik me breed georiënteerd op seksualiteit, intimiteit en identiteit. Ik realiseer me hoe belangrijk het is om een veilige plek te hebben om te verkennen wat je wilt, met hulp van iemand die je verlangens en identiteit niet veroordeelt en die de ruimte geeft om dingen uit te zoeken op jouw manier en op jouw tempo. Iedereen is welkom. Als iemand die zichzelf identificeert als queer vind ik het belangrijk om ruimte te scheppen voor mensen die zich buiten de maatschappelijke norm identificeren. Omdat ik geloof dat er meer plekken moeten zijn waar je je identiteit niet hoeft toe te lichten of uit te leggen.
Ik werk praktisch en doelgericht door effectief te kijken wat je kunt doen om jouw toekomst te veranderen, zonder diep het verleden in te duiken. Tegelijkertijd vind ik het belangrijk om de tijd te nemen om te horen wat er bij je speelt en je ruimte te geven om jezelf te laten zien.

Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn:

  • meer in contact komen met je gevoel en verlangen
  • jezelf leren te accepteren zoals je bent
  • beter kunnen praten over wat jij graag wilt
  • je comfortabel voelen met je seksuele verlangens
  • het leren aangeven van wensen en grenzen
  • het vormgeven van je seksuele verlangens
  • ontdekken waar jij blij van wordt
  • seksualiteit en intimiteit bewuster beleven

Wil je eerst eens verkennend met me praten, dan ben je van harte welkom tijdens één van de open inloopspreekuren bij Savannah Bay. Elke vierde donderdagavond van de maand ben ik tussen 19u en 21u aanwezig om je vragen te beantwoorden. Of neem via deze website contact met me op.

Ervaring

  • Alba Academie, opleiding tot coach/practitioner
  • Like a Pro, Wheel of Consent workshop door Betty Martin

MARIJE JANSSEN

Seksualiteit en intimiteit zijn voor velen van ons fundamentele onderdelen van ons leven. Ik ben gepassioneerd om mensen tools te bieden waarmee ze hun eigen seksualiteit en intimiteit vol overgave kunnen beleven.

In mijn werk ben ik LGBTQ+ en kink bewust.

Blijf op de hoogte